Sunday, April 06, 2008

Sunday 6 April 2008: DE START DER FLAPTESTHeidi says: Beste mensen, vandaag startte te Kortrijk, de flaptest. Het panel, bestaande uit Alexander Derweduwen (uit de secreie, maar sedert enkele maanden volwaardig burger van Kortrijk-stad), Wout Deernaert (uit de secreie, maar sedert enkele maanden volwaardig burger van Kortrijk-stad), Nico Haemers (uit Marke, maar sedert enkele jaren volwaardig burger van Kortrijk-stad), Heidi Garrein (uit Wervik, maar sedert enkele jaren volwaardig burger van Kortrijk-stad) en Yma Haemers (te verwaarlozen), zullen vanaf heden ten dage, één maal per week de flaptest uitvoeren. Wat houdt de flaptest uit? Het testen der Kortrijkse appelflaps. Iedere week zal door ieder der juryleden een appelflap geproefd worden, en er zal een quotering gebeuren op een zo volledig mogelijke wijze. De juryleden zullen letten op het deeg, de appelvulling, of er extra's zijn (zoals daar zijn: rozijnen, kaneel, vliegen...). Heden vandaag werden appelflappen der bakkerij C te K genuttigd, en de eindquotering geschiedde als zijnde: 4,4/10.

Om de spijsvertering te bespoedigen, gooiden de juryleden na het nuttigen van de flappen nog met een badhanddoek naar elkaar. Het was een schone dag. Wij zullen u wekelijks op de hoogte brengen van de nieuwe flaptest en uitkomst!

6 comments:

Anonymous said...

Wie wint de 'opperflap' en wie krijgt de 'appelflop'?
Spanning ten top in K.

Anonymous said...

Er valt in feite niet te twijfelen aan de opperflap!
Iedereen weet waar de beste vandaan komt (net als de beste krotekedul, de beste rommelmarkt, het beste zwembad, de beste sauna...)

Anonymous said...

en de beste beebie!

Anonymous said...

warme apple flappen. (with a side of pig)
lekker.
mmmm

Anonymous said...

appelflappen met haar op, nog beter!
smikkel smikkel

Anonymous said...

woehahaaaaaa!