Tuesday, February 16, 2010

Tuesday 16 February 2010: it can't be, shouldn't be, won't be long anymore before baby shows his face.


Heidi says: I am tired. I can't sleep anymore, eat properly anymore, I look waisted, I lack energy. I want baby to come! But he has to choose when. I understand and respect that and I think he has every right to sit in there until the 19th. After that, I might force him a little bit. :-)

2 comments:

Valerie vanuit haar hart. said...

Hm, wat dat forceren betreft ... ik heb ook ooit eens alle truken uit de doos gehaald om de bevalling op gang te brengen, mijn zoontje kwam 11 dagen later dan voorzien : de hel! Je kan er inderdaad weinig aan forceren, de baby bepaalt wanneer de tijd rijp is! Maar als je er echt slecht begint uit te zien, ja, dan heb je meer kans dat het niet meer lang gaat duren, denk ik ... Probeer deze laatste dagen nog te koesteren en het beste met de bevalling! xxx

Heidi and Sarah Face The Day said...

hey Valerie!
Dank je voor je tips!
Ik weet het, dat forceren, dat helpt niet. Het was meer bedoeld om te lachen met mijn situatie... :-) Maar 11 dagen te laat, ik mag er gewoon niet aan denken. Daar heb ik geen geduld meer voor.
Ik geloof er in dat het niet zo'n vaart zal lopen. uiteindelijk is hij pas uitgerekend op nu vrijdag he! dus sowieso heeft hij nog drie dagen. yma was trouwens ook twee daagjes te laat, dus misschien volgt haar broertje haar wel :-).
We zien wel he!
groetjes
Heidi